Pressmeddelande

2015-06-30

 

Hangaren Bostad expanderar i Tullinge

 

Hangaren Bostad expanderar sin verksamhet ytterligare och förvärvar detaljplanerad mark i Tullinge. Detta blir det andra projektet i Botkyrka kommun och planen är att bygga 16 bostadsrättslägenheter med byggstart redan under kvartal 4, 2015. Beräknad inflyttning kommer att ske under andra delen av 2016.

 

- Det här är ett spännande förvärv som ligger helt i linje med vår strategi att bygga prisvärda och yteffektiva lägenheter i attraktiva områden. Vi ser Riksten friluftsstad som ett av Sveriges mest intressanta utvecklingsområden framöver och vi är glada att kunna engagera oss ytterligare i områdets framväxt, säger Hangaren Bostads VD, Henrik Abelin.

 

Projektchef för Riksten Friluftsstad AB, Lars Avermalm, är nöjd med affären och säger:

- Vi har haft ett mycket bra samarbete med Hangaren Bostad sedan de började verka hos oss i området och det är med glädje vi nu kan utöka samarbetet ytterligare med denna markförsäljning.

 

Riksten Friluftsstad AB ägs av Peab och är ett av många utvecklingsprojekt inom Peab Fastighetsutveckling i Sverige AB.

 

Ansvarig för försäljning av lägenheterna blir Fastighetsbyrån i Tumba.

 

För ytterligare information, kontakta:

Henrik Abelin, VD, 070-899 34 00, henrik@hangarenbostad.se

Joacim Lind, marknad, 070-740 13 83, joacim@hangarenbostad.se

 

 

 

Hangaren Bostad är ett fastighetsbolag som utvecklar bostadsprojekt i främst Storstockholmsregionen. Verksamheten omfattar bland annat förvärv av exploateringsfastigheter, planarbete, projektering samt produktion och försäljning av bostäder via mäklare. Vårt fokus är att skapa funktionella och yteffektiva bostäder till rimliga priser. Våra kärnkompetenser är projektutveckling, projektstyrning och innovation. 

 

 

 

 

FÖLJ OSS

  • Facebook Classic

© 2015 by Hangaren Bostad