Hangaren Bostad bygger 36 attraktiva lägenheter i Riksten Friluftsstad, Tullinge.

Riksten Friluftsstad är en ny stadsdel med känsla av trädgårdssstad och småstad som nu växer fram i Tullinge. Fullt utbyggt kommer 10.000 personer att bo i Riksten. Området innehåller såväl flerfamiljshus som radhus och villor i olika storlekar. Skolor och förskolor finns i området. Alldeles intill finns stora naturområden som inbjuder till många fritidsaktiviteter.

 

 

Brf Hangaren
I den nordvästra delen av området planerar Brf Hangaren att uppföra 36 lägenheter fördelade på 3 hus. Dessa är grupperade kring en grön gård som vetter mot söder/väster och som kommer att inrymma både gemensamma grönytor och lekplats. Alla lägenheter får antingen uteplats eller balkong för avkopplande stunder. Lägenheterna varierar mellan 2-4 rok i storlekarna 62-88kvm. Med en effektiv planlösning åstadkoms en väl utnyttjad lägenhetsyta. Alla lägenheter utrustas med egen tvättmaskin och torktumlare. Till varje lägenhet hör ett förråd och en p-plats.

 

Att flytta in i en ny bostad är något alldeles speciellt. Ingen har använt lägenheten tidigare och allt i lägenheten är alldeles nytt. Med lägenheten följer dessutom alla garantier för det fall något skulle gå sönder. Du har också möjlighet att göra vissa tillval bland köksluckor, färg på väggar mm.

 

Fast pris – enkelt och tryggt
Lägenheterna i Brf Hangaren säljs till fast pris. Det innebär att Du redan på förhand kommer att veta vad Din nya bostad kostar att köpa och bo i. Enkelt och tryggt.

FÖLJ OSS

  • Facebook Classic

© 2015 by Hangaren Bostad